Wie zijn wij

Even voorstellen! Van links naar rechts hebben we hier….


Michiel ter Beest – Nadine den Hartog – Stef Bisseling – Fatima Denkers

Een excellente combinatie van vakbekwaamheid, coureursvaardigheden en Hollandse lompheid. Na een trainingsritje door Servië en Roemenië gaan we onze verkregen ‘skills’ (voor zo ver we die nog niet hadden) toepassen in de winterse omstandigheden van het Scandinavische gebied. Komende tijd maar vaak naar Ikea om alvast te wennen aan de Zweedse balletjes!

Bart Tiessink

Onze man thuis… Of ja thuis, in Nederland. Want we laten Bartje niet zomaar in de steek natuurlijk, en hij ons niet! Bart kan door hele jammerlijke omstandigheden niet met ons mee naar Finland, maar hij is er natuurlijk wel bij als trouw lid van ons gezelschapje. Hetzij per groepsapp, dan wel de mentale ondersteuning of als contactpersoon. Gewoon omdat het kan, en alles geheel belangeloos. Bart verzorgd onder andere nog steeds de conversaties met de mannen van het Saab dealerschap en de brandtechnische hulpdiensten. Een sector waar we heel goed een insider bij kunnen gebruiken, is onze ervaring…


Bart ‘Do NOT eat yellow snow’ Tiessink, het blijft een brandweermannetje he… #blussen

EDIT op 8 januari 2019: Ja zeg maar niks, de echte teamfoto komt er nog een keer aan, maar tot die tijd moeten jullie het even doen met deze wereldse fotosoep!