Sponsoren

Welkom op deze hele belangrijke pagina! Hier vind je wie ons allemaal hebben geholpen om Roemenië te bereiken, en ons dit jaar weer helpen om met ons oude Saabje dwars door Scandinavië te knappen! Wil je ook graag, al dan niet met bedrijf, vermeld worden op deze pagina, laat ons het even weten. Voor een kleine tegenprestatie sta je hier in no time tussen. Elk voorstel is welkom en wij zijn de moeilijkste zeker niet 😉 ! Ook is er nog wel plek op de auto voor een sticker in ruil voor een volle tank bijvoorbeeld, of kom met iets wat we heel goed kunnen gebruiken tijdens ons tripje 🙂 ! Een (financiële) bijdrage voor bij de finishlocaties is ook meer dan welkom. In het hoge noorden is een biertje nogal prijzig hebben wij vernomen…


Brummelman Mobiel Straalbedrijf te Vierakker
Een van onze hoofdsponsoren kunnen we wel zeggen. Geheel belangeloos kon de Saab achter de loods staan spochten gedurende de zomer, en met een brug en prima locatie om te sleutelen aan de binnenkant van diezelfde loods kunnen we niet anders zeggen dat we geen betere plek kunnen bedenken waar we de auto afgelopen jaar kwijt konden. Jan, heel erg bedankt! Niet alleen voor de stalling, maar natuurlijk ook voor het beschikbaar stellen van de locatie, koffie, tips, adviezen, nog meer koffie en alles wat hier nu niet bij staat! Dus beste lezer… Mocht je (of een buurvrouw) nog een (voor)gevel hebben die nodig een straalbeurtje kan gebruiken, dan weet je nu waar je moet wezen!


De Stugge Veer
Deze fanatieke motorcrossers hebben een middagje hun sleutellocatie beschikbaar gesteld zodat daar de remschijfjes van de Saab vervangen konden worden! Ondanks dat de Saabtudarah geen 2-takt is waren deze heren maar wat bereid om even te assisteren bij het gereedmaken van de Saab!


D’n Olde Kriet te Wichmond
Het Cartudarah HQ van de behindcorner! Vorige run al een van onze eerste sponsoren en ook deze trip krijgen we weer een hele mooie ramvolle tank van het DOK-team! Als tegenprestatie hebben wij onze achterportieren beschikbaar gesteld om ook de rest van Europa op de hoogte te brengen van het bestaan van deze gezellige kroeg waar je niet alleen terecht kan voor een lekker biertje, maar waar je ook heel lekker kan eten!


Saabcentre ‘van Aalderen’ te Lochem
Of het nu om de APK ging, een essentieel reparatiedingetje of een of meerdere onderdelen, ze hebben ons geen moment laten staan. Ook met tips en adviezen hebben ze bij van Aalderen ons altijd top bijgestaan! Ondertussen al 2 maal geholpen met de Saab door de keuring te krijgen, en still going strong! Mensen bij van Aalderen, bedankt!


Deniz Banden te Zutphen
Ook deze mannen hebben zeker een plekje verdiend op deze pagina! Het is algemeen bekend dat de gemiddelde auto 4 wielen met bijbehorende banden heeft. De mannen van Deniz Banden in Zutphen hebben ons voor Scandivanië voorzien van een prima setje rubber om de ijzige kilometers af te gaan leggen! Mannen, bedankt!!


Captain Johan!
Werkzaam bij Motrac Linde, iets met heftrucks enzulks. Staat ook wel bekend als ouderlijk gezag van een zekere Stef B. Heeft ons bijgestaan met diverse reparaties en het vervangen van onderdelen. Is ook nog geheel belangeloos achter een viertal mutsen aangegaan zodat we geen koude oren krijgen in het noorden!


Steady Eddy
Deze trouwe diender van de blauwe enveloppen maakt het ook deze editie weer mogelijk om onze motorkap per landsgrens die we passeren steeds weer een stukje mooier te maken! Het ene jaar zijn het vlaggetjes met landen uit Oost-Europa, dit jaar zijn het weer de vlaggetjes uit de Scandinavische hoek! Steady Eddy is lokaal ook wel bekend als de vader van… In dit geval ene Michiel…


Mr. Sticker Minion
De naamstickers op de auto zijn ook niet zomaar aan komen waaien! Via iemand die weer een mannetje kent met een anonieme collega, die via een andere anonieme collega zijn neef en/of zwager zijn broer iemand wist die van die kekke stickertjes kon fixen. Er gaan geruchten dat dit belangeloos werd gedaan in eigen tijd, maar van een werkgever, wiens naam bij die anonieme stickerleverancier bekend is en die maar wat graag op de achtergrond wil blijven, hebben wij vernomen dat daar wellicht enige twijfel over is. Wij weten het verder ook niet, maar echt tof is het wel! Waarvoor dank!

Hoor je hier tussen te staan en zie je jezelf of je bedrijf niet terug. Laat het dan even weten en met hangende pootjes van schaamte zullen we deze pagina zo snel mogelijk aanpassen!