Nieuwsberichtje!

Hallo allemaal!

Zoals jullie hebben kunnen lezen op onze Facebook pagina zijn er wat wijzigingen geweest in ons team. Helaas moeten we Bart thuis laten (nouja thuis, hij zal aan het werk moeten) maar nemen we in zijn plaats Fatima mee. Fatima heeft Zweden al een jaar of wat bovenaan haar lijstje staan van landen waar ze ooit eens heen wil, en als er dan een plekje over is in een auto die toevallig die kant op gaat, sja, wie zijn wij om daar nee tegen te zeggen .

We zijn druk aan het zoeken naar snowboots, gebreide onderbroeken en thermosokken want momenteel komt het kwik bovenin Zweden op sommige momenten al in de buurt van de 20 graden, alleen dan wel onder het nulpunt. Dat is kouder dan alle temperaturen die we afgelopen Run hebben gehad bij elkaar opgeteld zeg maar. Met 12 graden in Roemenië heeft onze ijskrabber nu niet bepaald hard moeten werken zullen we maar zeggen. Ondertussen hebben we de eerste 4 mutsen al binnen van een van onze gulle sponsoren, waarvoor dank!!


Nog 5 weken, stiekem een dagje minder want we vertrekken op zaterdag naar Kopenhagen. We hebben afgelopen Run heel veel gezien, maar het was echt zie heel Europa in 5 dagen zeg maar. Thuis op de foto’s kom je erachter waar we allemaal geweest zijn. Daarom vertrekken we nu een dag eerder. Dan kunnen we op ons gemak nog even een dagje Kopenhagen verkennen. Een land en een stad waar we alle 4 nog nooit geweest zijn! Ook voor de terugweg hebben we extra tijd uitgetrokken zodat we rustig en zonder haast naar huis kunnen tuffen en her en der een stopje kunnen maken.

De auto is weer voorzien van kentekenplaten en een verzekering die deelname aan de Carbage Run prima vind (schijnt per verzekeringsmaatschappij ook een dingetje te zijn, de mietjes…), waarvoor dank mensen van Univé (slijm, slijm)! Het ANWB lidmaatschap kan tijdens de run ook in de ijskast (letterlijk) want die komen niet als je met een evenement meedoet. En dan boeit het ze echt helemaal niks dat je ze nooit nodig hebt gehad en al tig jaar braaf betaald, de boefjes. Voorwaarden zijn voorwaarden, dat snappen wij ook wel, maar we melden het wel even. Maar met die info op zak prepareren wij ons ondertussen geestelijk, lichamelijk en auto technisch op aankomend tripje!


We krijgen er g’dumme nog zin in mensen!!!! En vergeet niet onze Facebookpagina te liken! Zo blijf je ten alle tijden op de hoogte van de stand van zaken. En het mooie is, het is helemaal gratis! 2 vliegen op 1 buik, en dat dan in de kaart…

Oh, en mocht je zoiets hebben van, ik heb geen bedrijf maar ik heb voor dit gezellige clubje wel een (financiële) bijdrage, die zijn natuurlijk ook meer dan welkom! Spreek een van ons even aan, via Facebook, App, real life, verzin wat en dan komt dat helemaal in orde. Met eervolle vermelding natuurlijk!!