De laatste klootjes…

Hallo allemaal! Als het goed is zitten we volgende week rond deze tijd in het Zweedse! Dus het is weer een mooi moment om jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Nu het steeds korter dag word(t)* (doorhalen wat niet van toepassing is) komen er ook steeds meer dingen aan het licht waar we ‘even wat mee moeten’. Zoals…


– Het deurslot vriest al vast bij een paar graden vorst. Niet handig…
– Aansluitend begon het contactslot iets te krijgen van, ik vind het wel een keer mooi geweest na 20 jaar trouwe dienst. Oplossing: de hele bende vervangen dus. Voordeel is wel dat we nu wel een reserve sleutel hebben!
– Die leuke vlaggetjes voor op de motorkap waren verdwenen. Nouja, dat werd een paar dagen gedacht. Maar na een heldere blik van een externe partij werden ze toch teruggevonden. Op een plek waar ze al sinds september lagen blijkbaar. Waren we (ok… Ik…) ze toch langer kwijt dan gedacht.
– De bandjes vervangen, Deniz Banden in Zutphen bedankt! Dit is ondertussen gebeurd, alleen de velgjes nog in ons bekende Action rood spuiten (mag niks kosten he).
– Een 27MC bakkie installeren, een beetje ouwehoeren onderweg moet kunnen toch?
– En last but zeker niet the least, al onze meuk moet nog in de auto en op het dak in de koffer. Die vrije vrijdag aankomende vrijdag is dus zo vrij nog niet.
– En een extra last but not least. We gaan uiteraard voor een paar lekkere versnaperingen vrijdagavond bij het Cartudarah HQ D’n Olde Kriet in Wichem City!

En met dat leuke afteldingetje hier rechts kun je precies zien hoe lang het nog duurt voordat we mogen starten, er van uit gaande dat we de start halen natuurlijk…


De foto’s van onze vorderingen kun je vinden in het album in de fotogalerij. Check de link hieronder!
http://carbagerun.duikboot-web.nl/gallery/index.php?/category/12

Wij trappen onszelf de laatste werkdagen door, en dan kunnen we zaterdag richting het hoge noorden, want blijkbaar gaat er wel degelijk wat boven Groningen!